Especial #SSS/2 – Els Ssstrèpits a la mitja marató de Barcelona

La Notícia:

Els Ssstrèpits correran la Mitja Marató de Barcelona… TOCANT!!

21’097km, aquesta és la distància que el grup de percussió de Vilassar de Mar haurà de recórrer per completar aquest repte el qual ja han batejat com a #SSS/2.

En els darrers anys hem vist com els Ssstrèpits anaven evolucionant el seu estil musical incloent-hi coreografies que, cada vegada més, requerien una condició física important. Ara, han volgut anar més enllà i una vintena de components s’ha proposat córrer la Mitja Marató de Barcelona, el proper diumenge 17 de febrer. La peculiaritat de la seva acció és que pretenen fer-ho carregant els instruments i el que és més important, sense deixar de tocar ni un sol metre.

Des del passat mes de novembre diferents components s’estan entrenant per poder assolir el repte, malgrat que molts d’ells han hagut de fer-se enrere per la dificultat tècnica i física que requereix. Així doncs, quan sols queda un mes per la data que tots tenen marcada en vermell al calendari, 16 integrants estan ultimant els darrers detalls. Han modificat els instruments per alleugerir-los i n’han desplaçat el centre de gravetat per evitar-ne el moviment. També han hagut de canviar la forma de portar-los i de tocar, ja que habitualment els porten recolzats als genolls, posició que els impedeix córrer amb naturalitat.

La iniciativa neix després d’actuar convidats en la edició del 2012 i veure com la colla gegantera de Sant Celoni va aconseguir completar la Marató amb la geganta, fent relleus entre els components de la colla. Entre bromes sorgeix la idea de fer-la en la següent edició, però finalment s’opta per intentar fer la mitja, i deixar (si s’escau) la prova llarga per la següent edició.

La difusió als mitjans:

Aqui podeu escoltar l’entrevista que van realitzar a Uri Soler, al programa “Parlant de Tot” conduit per Jaume Cabot a Vilassar Ràdio

http://www.ivoox.com/entrevista-uri-soler-ssstrepits_md_1724351_wp_1.mp3″

Reportatge dels entrenaments a VdM’TV:

El Recorregut:

SORTIDA: Pujades – P. Picasso – Av. Marqués Argentera – P. Isabel II – P. Colon – Josep Carné – Pl.Drassanes – Paral.lel – Entença – Gran Via – Pl. Tetuan – P. Sant Joan – P.Lluís Companys – B. Muñoz – Pallars – Pere IV – Badajoz – Diagonal – Castella – Perú – Bilbao -Gran Vía – Rambla Prim – Diagonal ( anada i tornada ) – Josep Pla -P. Taulat – Selva de mar – P. Garcia Faria – Bilbao – Av. Litoral -Arquitecte Sert – Salvador Espriu – Marina – ARRIBADA: Pujades

El Resultat Final:

Video resum de la cursa a VdM’TV:

Reportatge a Teledeporte i altres videos (Llista de reproducció):

Scroll to top